Tuesday, January 13, 2015

Aπλή ανάρτηση εικόνων - οδηγίες

Από την ιστοσελίδα http://zhthmataperifereiasacharnes.blogspot.gr/ πατάτε στο πάνω αριστερό τμήμα της οθόνης το πορτοκαλί κουμπάκι με το κεφαλαίο γράμμα Β. Μέσω του gmail λογαριαμού σας εισέρχεστε στα ιστολόγια σας και πατάτε το ιστολόγιο του συνθετικού μαθήματος 9:
H Σημασία της Περιφέρειας: (1) Αχαρνές 

Για απλή ανάρτηση εικόνων jpg ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:
Πατάτε νέα ανάρτηση -
Κάτω από την ένδειξη Ρυθμίσεις αναρτήσεων στην πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης πατάτε το κουμπί Ετικέτες για να ορίσετε κατ' αρχήν ετικέτα ανάρτησης, -στην περίπτωσή μας ανά περιοχή μελέτης, η ετικέτα μπορεί να είναι ground archive ή dynamic deformations ή view gardens-. Εάν επιθυμείτε να αναρτήσετε σε περισσότερες από μια ετικέτες ανάμεσα στα ονόματα τους θα πρέπει να μεσολαβούν κόμματα.
Πατάτε  Σύνθεση  (πάνω αριστερά έχει Σύνθεση / HTML) για ανάρτηση απλής εικόνας και στην κενή σελίδα που εμφανίζετε γράφετε προαιρετικά κείμενο, και πατάτε το εικονίδιο που λέγεται εισαγωγή εικόνας (το εικονίδιο δίπλα στην λέξη σύνδεσμος).
Εισάγετε μία ή περισσότερες είκόνες από το κουμπί "επιλογή αρχείων" και στην συνέχεια "προσθήκη επιλεγμένων". (τα αρχεία σας πρέπει να είναι σε μορφή jpg)
Αφού έχετε εισάγει τις εικόνες -μια περισσότερες- τις επιλέγετε κάθε φορά που θέλετε να ορίσετε το μέγεθός τους
"Μικρό - Μεσαίο Μέγεθος -Μεγάλο- Πολύ μεγάλο " 
Επίσης μπορείτε να ορίσετε και τίτλο ανάρτησης στο κουτί πανω  "Δημοσίευση τίτλου" που βρίσκεται δίπλα στη λέξη Ανάρτηση.
Όταν είστε έτοιμοι πατάτε δημοσίευση. (πάνω δεξιά)
Κάθε φορά που θέλετε να επέμβετε στην ανάρτησή σας και να αλλάξετε κάτι πατάτε επεξεργασία, αλλάζετε και μετά ενημέρωση.

No comments:

Post a Comment