Saturday, November 15, 2014

Αχαρνές- Γενικό Τοπογραφικό-Συμπληρωματικά Στοιχεία

Το τοπογραφικό της περιοχής μελέτης επεξεργασμένο με την βοήθεια ορθοφωτογρφιών και φωτογραφιών από google earth με περασμένες ισοϋψείς των 10 μέτρων από όλη την Αττική και σύστημα αναφοράς ΕΓΣΑ 87. (μετά από επιμέλεια του υποψ. διδ. στον Tομέα II της Σχολής Αρχιτετκόνων, Πολύβιου Μουκούλη
ΠΡΟΣΟΧΗ:Oι παραπάνω ισoϋψεις έχουν μικρή ακρίβεια λόγω των σφαλμάτων προσδιορισμού της οριζοντιογραφικής θέσης του κάθε σημείου και μιας σειράς άλλων σφαλμάτων που σε μικρές κλίμακες είναι αμελητέα) και είναι μόνο για να έχει κάποιος μιά πρώτη εικόνα. Επιπλέον σε αυτό το αρχείο autocad έχει γίνει συνδυασμός με αρχείο τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου των Αχαρνών (το αμέσως παρακάτω link). Φαίνονται οι βασικοί οδικοί άξονες που διασχίζουν ττις περιοχές μελέτης και σημαντικοί κυκλοφοριακοί κόμβοι (Αττικής Οδού, όρια γραμμών ΣΚΑ, Εθνική, οδός Τατοΐου) καθώς και το ίχνος του ποταμού Κηφισού.

 Το τοπογραφικό της περιοχής μελέτης οπως αυτό μας δόθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών. Περιέχει την παραπάνω πληροφορία και σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα οικιστικά σύνολα της ευρύτερης περιοχής. 
(Το αρχικό τοπογραφικό όπως αυτό σας δόθηκε από την ιστοσελίδα του μαθήματος με ισουψείς ανά 20μ και σε σημεία  ανά 4μ (περιοχή της Αμυγδαλέζας).

Τέλος για την περιοχή του Σκα χρησιμοποίειτε το υλικό όπως αυτό σας δόθηκε με αρχεία από τις λεπτομερείς  μελέτες του ΟΣΕ στην ιστοσελίδα του μαθήματος

No comments:

Post a Comment